Schoolgids en Schoolondersteuningsprofiel

Schoolgids 2024 – 2025  

De schoolgids bevat informatie over het onderwijs bij ons op school. Denk daarbij aan belangrijke informatie zoals schooltijden, schoolafspraken, hoe de zorg op school is ingericht en nog veel meer.

Elk jaar verschijnt een nieuwe schoolgids met actuele informatie. U kunt via onderstaande knop onze schoolgids voor het schooljaar 2024-2025 downloaden om alle informatie te lezen.

Schoolondersteuningsprofiel OBS De Tweemaster

Iedere school heeft een schoolondersteuningsprofiel (SOP). In het SOP hebben we als school beschreven hoe de ondersteuning aan leerlingen binnen de school is georganiseerd. Deze ondersteuning bestaat uit twee delen: de basisondersteuning van de school en de extra ondersteuning die een school biedt voor leerlingen die meer nodig hebben. Deze ondersteuning wordt geboden in samenwerking met het samenwerkingsverband.

Onze school is onderdeel van het samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Haaglanden (SPPOH). SPPOH ondersteunt scholen bij het vormgeven van passend onderwijs in Haaglanden. Wilt u meer informatie over passend onderwijs op onze school of in de regio, lees dan ons SOP of bezoek de website van SPPOH www.sppoh.nl.

Via onderstaande link kan u ons schoolondersteuningsprofiel inzien.