Peuteropvang Grote Beer.

Leuk en leerzaam voor kinderen vanaf 2,5 jaar

Peuteropvang Grote Beer is meer dan alleen opvang. Kinderen (2,5-4 jaar) spelen en maken plezier met andere kinderen. En dat is ontzettend goed voor hun ontwikkeling. Al spelend besteden we aandacht aan taal en rekenen. 
 
Een peuter in de schoolbanken? Nee hoor! Je kind doet allerlei spelletjes en knutselt erop los. Ongemerkt ontwikkelt het tijdens het spelen allerlei vaardigheden. Zoals sociaal-emotionele, motorische en creatieve vaardigheden. 
 

Goed voorbereid op de basisschool 

Voordat je kind naar groep 1 van de basisschool gaat, kan het bij ons naar de peuteropvang. Voorschoolse Educatie (VE) heet dat. En dat is – blijkt uit onderzoek en ervaring – een uitstekende start. Ons programma bestaat uit twee of vier ochtenden per week. Speciaal op de woensdagen: samenspel. Van 9.00 uur – 10.30 uur bieden wij een speel- en leergroep aan waar kinderen van 2 tot 2,5 jaar samen spelen met hun vader of moeder onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. 
We werken samen met OBS de Tweemaster. Op die manier is er sprake van een mooie doorgaande leerlijn van peuteropvang naar basisschool.
 

Meer informatie, een rondleiding aanvragen of direct inschrijven?

Of neem contact op met de locatiemanager, Sandra Rijpsma,
06 – 22 70 08 75

Adres
Tesselsestraat 114 Den Haag Duindorp

Meer weten over het aanbod in de wijk?

Wij bieden opvang op Kinderopvangverblijf Grote Beer, Tesselsestraat 114 en BSO Zagazoo, Westduinweg 127.